Ασπρόμαυρη ψηφιακή φωτογραφία Workshop

Η τέχνη και η τεχνική της μονόχρωμης φωτογραφίας στην ψηφιακή εποχή

7

Μαρτίου 2020

ΣΧΕΤΙΚΑ

 

Ασπρόμαυρη ψηφιακή φωτογραφία

Η τέχνη και η τεχνική της μονόχρωμης φωτογραφίας στην ψηφιακή εποχή

 

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία, μια διαχρονική αξία και ένα μοναδικό είδος τέχνης, που μας είναι γνωστή από την εποχή των φιλμ και των σκοτεινών θαλάμων, έχει την δική της ξεχωριστή θέση και στην ψηφιακή εποχή. Ένα σεμινάριο για την σύγχρονη ασπρόμαυρη φωτογραφία, τις νέες και τις παλιές τεχνικές που επηρεάζουν, την μεθοδολογία και τα ψηφιακά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. 

 

Αναλυτικότερα θα συζητηθούν:

  • Το ασπρόμαυρο τότε και τώρα

  • Η σύγχρονη φωτογραφική μηχανή και οι δυνατότητές της

  • Ρυθμίσεις και φίλτρα φωτογράφισης

  • Εργαλεία ψηφιακής επεξεργασίας ασπρόμαυρης εικόνας

  • Βασικές τεχνικές 

  • Εύρεση και προσέγγιση θεματολογίας

  • Αναφορά στις σύγχρονες μεθόδους εκτύπωσης ασπρόμαυρης εικόνας

ΧΡΟΝΟΣ & TΟΠΟΘΕΣΙΑ

 

 

07 Μαρτίου 2020, 11:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.

STC, Κολοκοτρώνη 74-76, Πειραιάς, Greece

Γιώργος Tζώρτζης 

Φωτογράφος

 

Ο Γιώργος Τζώρτζης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977, όπου ζεί και εργάζεται ως φωτογράφος και δάσκαλος φωτογραφίας, μέχρι και σήμερα. Σπούδασε Φωτογραφία και οπτική επικοινωνία στην Μ. Βρετανία (University of UCE, Birmingham) με τίτλους σπουδών MA (Hons) Photography, MA (Hons) Visual Communication και BA (Hons) Visual Communication in Photography.

Είναι συνεργάτης του περιοδικού “Φωτογράφος” από το 1999 έως και σήμερα, στο οποίο αρθρογραφεί τακτικά, ενώ παραδίδει σεμινάρια για την τέχνη και την τεχνική της φωτογραφίας, στις εγκαταστάσεις του.

Εργάστηκε ως επαγγελματίας φωτογράφος στην Αγγλία, από το 1999 έως και το 2006, στον χώρο της διαφημιστικής φωτογραφίας και μόδας. Δουλειές του έχουν δημοσιευτεί σε πληθώρα περιοδικών και ψηφιακών μέσων επικοινωνίας. Έχει κάνει άπειρες δουλειές σε μεγάλους οίκους προϊοντική φωτογράφιση.

Από το 2006 έως και σήμερα, δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας φωτογράφος με έδρα την Αθήνα και βασικό αντικείμενο την φωτογραφία μόδας και την διαφημιστική φωτογραφία. Παράλληλα, διδάσκει φωτογραφία και επεξεργασία εικόνας σε πολλά εργαστήρια, σχολές και φωτογραφικές ομάδες. (ΣΕΚΑΦ, Περιοδικό Φωτογράφος, Ote Academy, Black Studio, Menta Art Cafe, Fouar, Fotovision, κ.ά.)

Φωτογραφίες του έχουν βραβευτεί στο παρελθόν και πρόσφατα από την IPA, Ilford, BJP

George Tzortzis Photography

www.lightworks.gr

Διάρκεια σεμιναρίου

2 μέρες

Κόστος συμμετοχής

Bεβαίωση παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση απο κεντρο δια βιου μάθησης

110€

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο ‭21 0300 3704‬, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 21:00, Σάββατο 9:00 με 15:00 ή στείλτε μας μήνυμα εδώ.

Καλύτερα όμως πρόλαβε τώρα τη θέση σου

logo_small.png

Κολοκοτρώνη 74-76, Πειραιάς, Greece

info@stconsulting.gr

‭210 3003704

Η STC λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με Αρ. Αδείας 166566 από το Υπουργείο Παιδείας και τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

  • STC

Σεμινάρια ©2019 by STC. 

logo-aegean-gia-web-el_0_0_edited.png